Praktijk2023-05-25T15:15:16+02:00
Home/Praktijk

Een moderne praktijk toegankelijk voor iedereen

Mondzorg Baarn is een moderne en kleinschalige tandartspraktijk in het centrum van Baarn. Een praktijk met aandacht voor de patiënt en waar de mondzorg wordt verzorgd door steeds dezelfde zorgprofessional. Wij bieden deskundige zorg vanuit een persoonlijke benadering en uitgevoerd in een prettige sfeer. Overleg tussen patiënt en behandelaar is voor ons belangrijk.

Om goede mondzorg te geven, vinden wij natuurlijk deskundigheid op het gebied van mondzorg belangrijk, maar even zo belangrijk vinden wij de patiënt als persoon. Dit houdt voor ons in: het goed luisteren naar de patiënt en naar zijn of haar wensen. Daarom nemen wij bij Mondzorg Baarn de tijd om u goed uit te leggen wat wij willen gaan doen en waarom wij dat willen doen. Het geven van persoonlijke aandacht wordt ook door kinderen en volwassenen met angst voor de tandarts als zeer positief ervaren. 

Bij Mondzorg Baarn kunt u terecht voor een behandeling door de tandarts, de preventieassistente, de mondhygiëniste en de endodontoloog. Samen bieden wij alle noodzakelijke zorg voor uw gebit en dit alles onder één dak. De kwaliteit van de behandeling staat bij ons voorop. Wij spannen ons in om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. 

Go to Top