Tarieven en betalingen2023-06-02T16:19:58+02:00
Home/Tarieven en betalingen

Tarieven en betalingen

Tandartsrekening
De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Wij hanteren de KNMT betalingsvoorwaarden.

Voordat wij starten met een uitgebreid behandelplan, ontvangt u van ons een begroting op maat. Zo heeft u vooraf inzicht in de te verwachten kosten. Wanneer u wilt weten of de behandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed dan kunt u aan de hand van de begroting met hen contact opnemen.

Tandartstarieven
De tarieven voor tandheelkundige verrichtingen zijn in Nederland door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) vastgesteld. Hierdoor zijn de tarieven van alle tandartsen in Nederland gelijkgesteld door de overheid. De behandelingen van Mondzorg Baarn worden volgens deze tarievenlijst berekend. De exacte tarieven zijn hier terug te vinden. Wilt u er rekening mee houden dat deze tarieven aan het begin van elk jaar kunnen veranderen.

Digitale facturatie door Infomedics
In onze praktijk besteden wij graag onze tijd en aandacht aan goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van de rekeningen overgedragen aan Infomedics. Wij proberen zoveel mogelijk rekeningen per email te versturen, daarom vragen wij u om uw emailadres en mobiele nummer (voor verificatie) aan ons door te geven

Vergoeding van uw zorgverzekeraar
Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft, betaalt u aan Infomedics. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan alles aan Infomedics en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics doet er alles aan om uw gegevens maximaal te beveiligen, uiteraard voldoen zij aan alle geldende wetten en regels rondom privacybescherming. Informatie over hoe Infomedics omgaat met de bescherming van privacygevoelige informatie vindt u op www.infomedics.nl

Pinautomaat
Als extra service beschikt Mondzorg Baarn over een pinautomaat. Indien u dit wenst, kunt u uw nota direct en snel per pin betalen. 

Go to Top