Actuele informatie2020-12-17T13:21:50+02:00
Home/Actuele informatie

Actuele informatie

Corona en onze praktijk

U kunt veilig bij ons terecht voor uw controle-afspraken. Wij werken strikt conform de richtlijnen Wet Infectie Preventie en beschikken over voldoende beschermmaterialen om u en onszelf te beschermen tegen infecties. Op een aantal punten is dit vanwege de corona uitbraak nog verder aangescherpt.

Corona toeslag

Op 29 juli 2020 heeft de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa, de zorgverzekeraars) bekendgemaakt dat Mondzorgverleners vanaf 1 augustus 2020 vooralsnog tot 1 november 2020 een toeslag van € 4,26 per patiënt per bezoek in rekening mogen brengen. Dit als tegemoetkoming in de extra kosten door de corona uitbraak.

Een bezoek aan onze praktijk

Voorafgaand aan uw afspraak nemen wij contact met u op om u enkele gezondheidsvragen te stellen om zo te beoordelen of uw afspraak door kan gaan. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alleen gezonde mensen naar de praktijk komen.

Om uw bezoek goed te laten verlopen vragen wij u vriendelijk

  • Uw tanden kort van te voren thuis te poetsen.
  • Bij voorkeur alleen te komen, tenzij een begeleider strikt noodzakelijk is (kinderen, mensen die slecht ter been zijn e.d.) of laat een begeleider in de auto wachten.
  • Niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd naar binnen te komen
  • Een mondkapje op te zetten bij uw bezoek aan onze prakrijk en deze pas af te zetten wanneer u in de stoel plaatsneemt.
  • 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent.
  • Uw handen bij binnenkomst te wassen en te desinfecteren met handalcohol.
  • Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Neem dan telefonisch contact op met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.
Go to Top